[PDF/EPUB] Aku Dipinang Duda by Adnil Zaff – eBook or Kindle eBook

Adnil Zaff Ë 5 review

Aku Dipinang Duda

Adnil Zaff Ë 5 review Read Ø PDF, eBook or Kindle ePUB free Ë Adnil Zaff review Aku Dipinang Duda Ap pada daddy daddy pun jangan jadi pemalas Jangan banyak cakap Tahu nak membongkang aja Pergi cepat bagitahu daddy”“Daddy kata daddy penat drive Mummy tadi duduk aja dalam kereta membesarkan punggung kat sebelah daddy”Namun bahagia mereka mula diuji Hanez bekas isteri Firman tiba tiba menyampaikan hajat mahu mengambil alih jagaan ke atas anak anak kandungnya Hatinya tidak mampu menolak rasa cemburu melihat anak anaknya lebih menyayangi ibu tiri berbanding dia Semudah apa rintangan hidup mereka Apa mahunya orang ketiga itu sebenarn. 83 2017Done reading Aku Dipinang Duda by Adnil ZaffAPD mengisahkan Rania 32 tahun yang sangat mementingkan kerjaya dipinang si duda beranak 3 Firman 38 tahun Pertemuan pertama pon dah kurang menyenangkan dengan ke gatal an si Firman Lepas tu bertunang tanpa rela pulak tuBila dah kahwin bermula la tugas Rania dalam menjaga kebajikan anak anak tirinya dan juga si Firman yang digelar jantan tua Bila dah bahagia bekas isteri Firman pula kembali menuntut hak penjagaan anak Maka di situ bermulalah konflik yang mengucar kacirkan kebahagiaan merekaBoleh dikatakanAPD ni cerita santai Konflik pon tak beratKalau tengok tajuk memang teragak nak beli Plus kalau beli pon tak sesuai for public displayRata rata komen di Goodreads mengatakan Firman ni seorang yang sangat gatal merenyam Hahaha Lepas baca tak dinafikan memang Firman ni gatal merenyam Memang patut digelar jantan tua Sebab dia baru je 38 tahun anak dah 3 pastu rambut beruban pulak tu Hahaha Tapi sejujurnya kegatalan Firman tu menambah seri dalam novel niPermulaan cerita memang rasa menyampah dengan ayat ayat gatal Firman Kalau ku jadi Rania pon memang ku hempuk si Firman ni Tapi bila dah masuk pertengahan cerita penulis menonjolkan sisi lain Firman Seorang ayah yang sangat mementingkan anak anak So konflik dalam cerita ni pon memang pasal anak anak Kalau part berair mata pon memang pasal anak anakPs disebabkan ku memang follow group penulis ni semua hero nya pon memang gatal merenyam Hahahaa Tapi Firman paling atas dalam list la

review Aku Dipinang Duda

Adnil Zaff Ë 5 review Read Ø PDF, eBook or Kindle ePUB free Ë Adnil Zaff review Aku Dipinang Duda A datang ke hospital ni Cik Rania Kalau untuk wanita mungkin memeriksa kandungan Atau kesuburan You yang mana satu”Dah berkawan dengan adiknya boleh pula meminang dirinya Memang nak kena pelangkung si duda itu Namun kata orang kalau dah jodoh tak ke mana perginyaPerkahwinan mereka bermula normal seperti manusia lain Ada manis ada duka Adatlah manusia perlukan masa untuk serasi dengan pasangan hidup mereka Kehadiran anak anak tiri Irsyad Ibal dan Ferhad mengubah persespsi Rania kepada perkahwinan“Sekarang ni Irsyad pergi naik atas cak. Secara jujurnya tak pernah terbaca mana2 buku watak utama segatal si Firman ni Tapi macam Jibam kahwin janda vogue cuma kali ni yang advance nya lelaki yang itu advance nya watak perempuan utamaFirman seperti ditolak ke dindang tiada jalan penyelesaiannya Tapi sekiranya dia berkongsi dengan Rania mungkin tak perlu tunggu 10 bulan mungkin tak perlu tunggu Irsyad di dera seperti ituI demand Iman storyEdit Adakah suratan atau kebetulan nama bekas isteri Firman itu bernama Hanez Suraya seorang pelakon suam2 kuku merampas suami orang Kalau kebetulan takpelah Tapi kalau ada kaitan dengan yang masih hidup rasanya tak manis macam tu Lagi2 pengakhiran watak ini adalah mati mengejut

Read Ø PDF, eBook or Kindle ePUB free Ë Adnil Zaff

Adnil Zaff Ë 5 review Read Ø PDF, eBook or Kindle ePUB free Ë Adnil Zaff review Aku Dipinang Duda Lelaki bernama Firman Ahmed itu memanglah tidak digemari oleh Nurul Rania Dalam pertemuan awal lelaki itu sudah mengakui dirinya duda yang memerlukan teman Pertemuan seterus seterusnya ada sahaja gelagat lelaki itu yang membuatkan darahnya naik Lelaki gatal Rania memang alergi lelaki persis itu Apatah lagi dengan title duda yang digalas Firman pasti sahaja telahan itu dirasakan benar Apa yang membuatkan dia benci dengan lelaki itu“You ada urusan apa kat sini”“Dah nama pun hospital Buat apa lagi”“Oh setahu I banyak tujuan manusi. Naskah untuk dilepaskan RM1900 Pm je Mari kita compare naskahi Pelita Bawah Purnamaii Janji Pada Nyaiii Aku Dipinang DudaKetiga tiga naskah ini seolah olah ditulis oleh penulis yang berbeza Berbeza nada dan langgam bahasa Berbeza tahap kedewasaan ayat ayat yang dipilihTernyata Aku Dipinang Duda mengungguli senarai perbandingan di atasTahniahDan aku harap suatu hari nanti penulis ini berhenti berekperimentasi dengan karya2nya Moga dia akan bertemu dengan template yang sesuai dengan jiwanya dan sekaligus memenuhi selera pembacaDANTertanya tanya kenapa rakyat Malaysia dilabel sebagai rakyat yang tidak membaca terutamanya di tempat awam Hari ini aku dapat jawapannya MALU sehhhhhDengan tajuk yang over catchy sebegini bayangkan betapa banyak malu yang terpaksa pembaca selindungkan untuk membaca naskah dengan tajuk sebegini di khalayak ramai Aku sendiri pun tak sanggup Even nak baca depan family pun rasa semacam je peace